A BIBO MUSIC ENGRAVER kottamásolást, kottaszerkesztést és partitúra előkészítést szolgáltat zenekiadók, zeneszerzők és nyomdák részére.

Kottaszerkesztést vállalunk - minden zenei stílust érintve - az egyszerű egyoldalas hangszeres vagy vokális daraboktól, kamarazenén át egészen a teljes nagyzenekari művekig.

Az általunk elkészített munkák megfelelnek a legigényesebb zenei kiadók, zeneszerzők, szinfonikus zenekarok, zeneelméleti szakemberek elvárásainak.

A jelenleg leghasználtabb zeneszerkesztő számítógép szoft - a FINALE - segítségével dolgozunk. Megítélésünk szerint csak a FINALE az a zeneszerkesztő, amely megfelel a professzionális elvárásoknak. Úgyszintén a legelfogadottabb rendszer a jelentős europai és amerikai zenei kiadóknál.

Szaktapasztalatunk biztosíték arra, hogy megrendelőink minden alkalommal jó minőségű kottával gazdagodjanak. Az általunk használt számítógép szoftok garantáltan jó minőségű nyomtatott kottát biztosítanak megrendelőinknek.

Tetszés szerint, megrendelőink, a következő zenei karakterek közül választhatnak, mint : JAZZ , MAESTRO, PETRUCCI, NOVEMBER vagy ENGRAVER.www.finalemusic.com www.finale.hu

www.cantando.com

www.musicengraving.biz

  Ű

   JAZZ

  Ű

   MAESTRO

  Ű

   PETRUCCI

  Ű

   NOVEMBER

  Ű

   ENGRAVER

Please sign in our Guest Book here

Visits: © Copyright 2004 - bibomusicengraver.com